VMF group Hot line English
Avendi :: Начало
Новини
Създаваме обожатели


Новини

АВЕНДИ добавя нова марка в дистрибуторското си портфолио
09.04.2009

АВЕНДИ (www.avendi-bg.com), компания на холдинговото дружество ВМ Финанс Груп, универсален дистрибутор на бързооборотни стоки, обяви, че добавя две нови марки в продуктовото си портфолио – австрийските бебешки аксесоари MAM и италианския ориз и оризови продукти Riso Scotti.

МАМ е австрийска компания за бебешки аксесоари, създадени от екип от учени, педиатри и дизайнери, които установяват нови стандарти за високо качество, смела визия, дизайн и функционалност. Продуктите на МАМ се продават в повече от 30 страни в целия свят, като марката е пазарен лидер в сегмента на бебешките залъгалки в САЩ и много европейски пазари.

Основната линия, която ще се дистрибутира от екипа на Авенди, са залъгалките - разнообразни по дизайн, мотиви и размери. Асортиментът на МАМ за България ще включва също така аксесоари за залъгалки, продукти за кърмещи жени, шишета против колики, биберони, преходни и неразливащи се чаши, четки и чесалки за зъби, прибори за хранене, купички. Продуктите ще се предлагат основно в бебешките магазини, аптеките и някои от търговските вериги, които поддържат категорията бебешки аксесоари.

MAM_collage_small.jpg MAM_cup_small.jpg

Маркетингът и продажбите на новата марка ще се управлява от Дивизия “Храни” на Авенди, чието основно портфолио включва също бебешките храни HiPP и Bebivita, подправките Kotanyi, чая Dilmah, сосовете Tabasco, зехтините Filippo Berio, както и зърнените храни Familia.

Продажбите на Дивизията през първото тримесечие на 2009 г. са се увеличили с 40% спрямо същия период на миналата година. Това е и средният заложен ръст на приходите от продажби на Дивизията за цялата 2009 г. Eкипът на фирмата работи за добавяне и на други нови продукти в сегмента храни, както и в други сегменти. Предимството за екипа на Авенди е умението да създава организация на работата, която гарантира фокус върху управлението и развитието на всеки един продукт от портфолиото на компанията.